Wie is Yo-Yi

DSC_0010Als A&O-psychologe richt ik mij op mensen het best tot hun recht laten komen in het werk. Ik ben mijn eigen loopbaan begonnen als assessmentpsychologe en heb me vervolgens toegelegd op loopbaancoaching (career coaching) en trainen. Na mijn studie psychologie heb ik ook een coachingsopleiding gedaan bij de School voor Coaching. Sinds 2014 ben ik werkzaam als zelfstandige. Naast coach ben ik ook trainer/docent in het hoger onderwijs.

Ik hou van een pragmatische aanpak. Het is natuurlijk goed om te dromen en te verdiepen in jezelf, maar uiteindelijk levert resultaat de meeste voldoening op. Dus stimuleer ik mijn cliënten om het heft in eigen hand te nemen en acties te verbinden aan de inzichten die ze opdoen.

In mijn vrije tijd ben ik beoefenaar van aikido. Dat is een Japanse krijgskunst. In mijn coaching en trainingen maak ik regelmatig gebruik van de principes en oefeningen van aikido.

Waar het eigenlijk allemaal op neerkomt is dat ik graag samen met jou ontdek wie jij bent, wat jij te bieden hebt en welke stip aan de horizon jij wil zetten. Ik moedig je aan in het realiseren van jouw wensen, houd je soms een confronterende spiegel voor en zet je aan tot actie.

Geïnteresseerd? Maak vrijblijvend kennis.

mail@Yo-Yi.nl

06 28 777 441

Share