Loopbaancoaching

Spring

Soms zit je met vragen over jouw loopbaan. De passie in het werk is ver te zoeken. Het werk is misschien niet meer uitdagend. Je weet niet waar je buiten de huidige functie goed in bent. Of je twijfelt aan wat een passende vervolgstap is. Een loopbaancoach kan je helpen met het zoeken naar antwoorden op dergelijke vragen. Ik bied de volgende basispakketten aan.

Powerscan
Voor mensen die snel tot inzichten willen komen en gebruik willen maken van goede psychologische tests bied ik de Powerscan aan. Deze scan bestaat uit:
– een digitale Loopbaanscan, bestaande uit 4 geaccrediteerde psychologische testen, thuis in te vullen.
– een coachingsgesprek van 2,5 uur waarin de resultaten worden besproken en met behulp van inzichtgevende vragen verdieping wordt gegeven aan de loopbaanmogelijkheden. Dit gesprek vindt plaats in Utrecht, maar kan in overleg ook via Skype plaatsvinden.

Resultaat: concrete loopbaanrichtingen, inzicht in het professionele profiel.

Kosten
Particulieren: €375,- inclusief 21% btw
Werkgevers: €375,- exclusief 21% btw

Career coaching
Voor degenen die het prettig vinden om tussendoor gedachten te laten bezinken en tussentijdse opdrachten te maken, bied ik een kort coachingstraject van 3 gesprekken aan.
Duur gesprekken: 1 uur en 15 minuten
Resultaat: concrete loopbaanrichtingen, inzicht in persoonlijke thema’s en patronen, een eerste actieve stap richting jouw gewenste werksituatie.

Kosten
Particulieren: €385,- inclusief 21% btw
Werkgevers: €385,- exclusief 21% btw

Share